Tylsää otsikkoa taas pukkaa.

Jooh, sain näytelmän valmiiksi. Ehkä se kaipaa vielä jotain hiomista, mutta pääpiirteittäin valmista on. Ajattelin, että jos hakisi dramaturgian koulutusohjelmaan myös. Sinne pitää lähettää ennakkotehtävänä pienoisnäytelmä ja muuta kaikkea. Tuon näytelmän kirjoittamiseen meni loppujen lopuksi aika vähän aikaa. Aloitin tekemään sitä huvikseni, kun päässä oli idea jonka halusin saada ulos. Sitten luinkin TEAKin valintaoppaasta, että sellanen pitää lähettää ennakkotehtävänä. Aika kivasti :) Se saa olla korkeintaan 10 sivua ja korkeintaan 3-5 kohtausta. Kirjoitinpa sitten juuri sen 10 sivua ja 5 kohtausta :D itseasiassa, kohtauksia näytelmässä taitaa olla enemmän kuin 5, mutta yritin jakaa ne viiteen, kun olin lukenut ohjeet.

Ja inspiraationhan tämän näytelmän kirjoittamiseen antoi, kukas muukaan, kuin DARREN HAYES.

Tänään on pyörryttänyt hirveästi. Johtuu varmaan siitä, että oon ruvennut nukkumaan paremmin eikä pää ole tottunut sellaiseen vielä. LÄhdin koiran kanssa lenkille, mutta 50 metrin jälkeen oli pakko pysähtyä ja palata takasin, kun huimasi niin paljon. Söin vähän, niin helpotti.

Mitähän tekisi..pitäsköhän kysellä M:ltä mitä se aikoo tänään tehdä :) Pitäis kyllä tiskata, tehä näytelmäanalyysia ja suunnitella prosessidraamaa..ärrr..no, ensimmäinen vaihtis kuulostaa parhaalta :P