Jep jep. Michael Jackson. Kova äijä. Kattonu dvd:tä ihan innoissani. Onneks se tossa ei näytä vielä nii järkyttävältä ku nykyää..:P On kyllä paljo saatu showta järjestää ja muutaman kerran tanssikuviot ja muut harjotella että siitä on saatu tollanen..kyllähän mä Michaelista tykkäsin jo aiemminki mut nyt tykkään enemmän. Onneks, ei tartte jumittaa samassa musassa koko ajan :) aina vaan tulee lisää niitä mistä tykkää. Kunhan niitä ei tuu liikaa..sit ei oo enää kivaa.

Kaisan kans tässä suunnitellaa että muutetaa syksyllä yhteiseen kämppää Jklään kun se sai sieltä opiskelupaikan. Mä en vielä tiiä pääsenkö sinne kouluun, mutta vaikken pääsiskään nii vois silti muuttaa. Ja ois kiva kun ei tarttis ihan yksin.
Päätä särkee ja väsyttää..nukkuminen vois auttaa tietenkin..Lähti pyörästä ketjut tänää ja meni hermot. En oo kyllä aikoihin hermostunu noin paljon. Potkin renkaita ja heittelin laukkua ja kännykkää ku siitäki loppu akku just ku sitä ois tarvinnu ja huusin siellä täysillä v****a terveyskeskuksen luona :D jotku ohikulkijat vähän käänteli päätään mut ei se mitää..Ehkä kesätöitten lopettaminen auttas asiaan ettei olis hermo nii kireellä, siellä vaa oikeesti on niin perseestä..Mut ei jaksais kyllä olla tekemättä mitään. Mut mitä tahansa muuta oikeesti..tai no ei mitä tahansa. Vois niitä olla huonompiakin..Sopimus on kyllä tehty heinäkuun loppuun asti, kai mä sinne asti jaksan. Mutta tuntuu kyllä etten varmana siitä enää sitä jatka. Ök.

Oli muuten kivaa käydä kioskilla sunnuntaina, kuunneltii Potfia ja oli niin kesäinen tunnelma :) Toivottavasti mun pyörä vaan pysyy kuosissa, en tiiä onko siihen luottamista ku ne ketjut on nii löysät ja takapöyräki vemputtaa, jossai alamäessä ennen risteystä kuitenkin käy jotenki hullusti ja sit törmätää jonku auton kans..No ei kai sentää. Mut ei sitä voi tietää.
Nii joo ja saatiin telttaki konffaan, Erkki-setä oli kiltti ja kävi ostamassa meille, wihii :) Huomenna sitä siit pystyttelemään. Toivottavasti vakionurmikolla on vielä tilaa.

Nyt vois kattoo viel pari MJ biisiä ja sit mennä nukkumaan. Öitä kaikille :)