lisäsin it biisit winamppiin nyt ku muistin ne..Janne lähetti ne varmaa jo kuukaus sit mulle :D

Oltii eilen viettämässä etukäteis isänpäivää Tuhnun luona. Se oli tehny makaronilaatikkoo ja puolukkapiirakkaa ja äiti oli väsänny kakun, hedelmäsalaatin ja tonnikalasalaatin. namskis :P tuli vähä syötyä..
Oli muutenki hyvä meno..isä pelas stepmaniaa ja katto youtubesta ku mihai veti korkeelta. Kuunneltii kalevi kiviniemen urkulevyä minkä takia Janne joutu pelaa steppistä ilman musiikkia. Siin urkulevyllä oli yks sellane kansansävelmä ja alettii Tanelin kans miettii et mikä ihme biisi toi on..sit me keksittii et sehä oli sama ku se it biisi..Russian theme :D äiti väitti et se oli unkarilainen mut sit todistettii et se oli väärässä kuuntelemalla se unkarilainenkin biisi siit urkulevyltä. Sellaset isänpäiväbileet..

Väsyttäis vähän mut toisaalta ei huvita nukkuakkaan. Sen takia aloin kai tarinoimaan tänne juttuja. Kaisuli nukkuu tossa sängyllä...voi eih Pink Dinosaur alkoi soimaa :D ei onneks tuu yhtää kulta mieleen..
Nii sitä mun pitikin kai sanoo että ollaan nyt virallisesti yhessä..ja Kaisa on sitä mieltä että me ei erota koskaan :D ja Ville sano että no sehän on ihan totta..No ainaki toivon et tää ny kestäis :)

Joskus sitä tulee mietittyä että mitähän kaikille oikeen kuuluu, kehen ei oo ollu yhteyksissä paljoo..niinku vaikka Matti ja Teme ja Tapsa..kyllä nillekki tulee vähä meseiltyä tms mut silti tosi vähän..ku ennen sillon joskus se oli iha arkipäivää et ties suunnilleen kaikki M:n menemiset ja tulemiset ja miten sillä meni ja kaikkea..tuntuu kieltämättä vähän orvolle kun ei enää tiiä. Jos M luet tämän, niin tiedä että oot ajatuksissa melko usein :) ois joskus kiva vaa pistää D soimaan ja istua ja jutella...en oikeestaa juuri tiiä mitä kyseinen hlö musta nykyää ajattelee mutta mä ainakin ajattelen niin lämmöllä kun ketään vaan voi ajatella :)

Poetsin Sleep alko soimaa..olikohan se vinkki...mut kuulette taas lisää joskus :) te harvat jotka tätä joskus lukee :D