Koulun koneella, ei siis musiikkia.

Kävinpä juuri lenkillä, täytyy yrittää ottaa tavaksi tuo jokapäiväinen lenkkeily. Se on kuitenkin aika mukavaa. Eilenkin tuli käytyä. Silloin aikoinaan oli tosi mukavaa, kun asuttiin vielä Pohjoislahdella. Oli se legendaarinen lenkki cd, sama reitti jota oli aina yhtä mukava kävellä. Vettä tai mehua mukaan, pieni paussi puolessa välissä ja sitten taas jatkui. Se taisi olla 6-7 km. Maisemat oli hienoja, täällä ei oo niin mukava lenkkeillä kaupunkimaisuuden takia, joka vähän syö motivaatiota. No, yritetään sopeutua. Cd vain on vaihtunut, ne samat musat ei sopisi näille kulmille. Nyt pitää vaan löytää joku kiva reitti vielä, tänään oli ihan ok kierros.

Sain muuten yhden roolin lisää meidän Sven Tuuva-näytelmässä. Vänrikki Zidénin ja Ulla-neidon lisäksi oon yhen tytön roolissa, koska Eevalle olis tullu liian kiire vaihtua tytöstä Sandelsiksi niin monessa kohdassa. Harjoitukset on vähän menny vaikeaksi kun yks poika on ollu poissa aika paljon, toivotaan että se huomenna tulee kouluun. En oo nähny vielä sitä tilaa missä näytökset pidetään, mutta näyttämö on kuulemma aika pieni ja katsojia mahtuu vain n. 40. En ymmärrä miksei me pidetä niitä näytöksiä täällä koulun salissa, olis paljo isompi :P no, kai sille joku järkevä syy on.

Lähetään varmaan MN:ään sitten yhden yön reissulle omilla kyydeillä, pe-la ajaksi. Ainakin Liisa, Maarit ja minä. Viime vuosi kun jäi väliin, niin ihan kiva käydä. Siellä vaan voi tuntea itsensä vähän vanhaksi, suurin osa on kuitenkin varmaan alle 18. Näkyyköhän siellä tuttuja..varmaankin.

Pitäis ehkä soittaa sille Faziliukselle nyt, mitähän asiaa sillä oli ollu..