Nonni..*huokaus*..sinne meni..Kaisa parka kun taaskin missas niiden lähdön. Viimeksi se nukahti eikä huomannut niiden lähtöä, nyt se joutui lähtee Keuruulle eikä ehtiny tulla takas :D kumma ku Villellä on aina joku tyyppi mukana jolla on muka kauhee kiire lähtee poies :P
No mut oli meillä ihan kivaa kolmestaankin eilis ilta..Käytiin keskustassa pyörähtämässä ja yks tunki ittensä takakonttiin :o oli kuulemma ihan mukavat oltavat..Katottii kuutakin kaukoputkella, enpä oo sitäkään päässy aikoihin tekemään. Tai no itseasiassa se on tästä lähtien varmaan kaukopullo, niinkun eräs vahingossa kerran sanoi :D Stepmaniassakin edistyin tänä vkloppuna aika hyvin, kohta pystyy vetää jo rutiinilla jotain 7 tason kenttiä..huom. kohta, ei vielä.
Nyt on muuten koneella ihan sairaasti jotain Eek-A-Mouse musaa, iha ihmeellistä..no siihen pitää tottua nii se alkaa oikeestana kuulostaa ihan hyvältä. Hauskalta ainakin jos ei muuten :D mut onpas muuten ihanaa kuunnella pitkästä aikaa omaa listaa niin paljo ku haluaa..meinas mennä jo hermo Yöhön, suomiräppiin ja tohon Mouse-hemmoon :p mut kuunneltiin sentäs Fintelligensiäkin..tuli ihan 9. luokka mieleen.
Oliskohan täs muuta..no ei kai mitää erityistä. Hyvästit on kyl aina vaikeita ja sit pitää oottaa taas ikuisuus..ois ees töitä tai jotain tekemistä nii menis noi arkipäivät nopeemmin. mut nyt..c ya later.