Nyt näköjään vahingossa soitan Darrenia ja lauleskelen samalla, tuntuu mukavalta :) näköjään hetkeksi unohdin aiheen kokonaan...Pitäis saada nyt ne vanhat SG - Darren listat omalle koneelle ja popitella niitä öisin niin uskonpa että juttu alkais normalisoitua. Ollu niin ikävä niitä listoja kun ei voi öisin enää kuunnella musaa :( Paitsi kannettavalta, mutta ei se tunnu ei se tunnu samalta kuin herätä yöllä ja kuulla Darrenin pehmeän upea ääni ja joku tuttu biisi jota rakastan..kannettavalla jos nukahtaa luurit päähän niin sit kun herää niin sattuu korviin eikä se herääminen ne päässä ole mikään miellyttävä kokemus. Ja sitten siinä listassa oli sekin hyvä puoli että siinä oli niin paljon biisejä ja tiesin, että aina kun seuraava alkaa niin siitä huolimatta se on joku tuttu jonka tiedän ja josta pidän. Se tuntui turvalliselta, jotenkin oudolla tavalla.

Viimeinen työviikko on nyt edessä ja sitten alkaa muutto. Onneksi löysin kämpän avaimen, joka oli 3 päivää kateissa..mistäs muualta kun verkkatakin taskusta :D ehhehee..en ollukkaan ollu se päällä koiran kans lenkillä ikinä tai mitään, enkä ollu vaan voinu huomata sitä siellä taskussa..

Setä ja sen vaimo on nyt meillä käymässä, en ookkaan nähny niitä tätä ennen moneen vuoteen..Mirja tuli sisää ja sano ekana että "sinä se täällä vaan aina hymyilet" :D se oli kyl hassua..Meijän kaapit on täynnä ties mitä herkkuja, pitää varoo etten vaan syö niitä liikaa..*mums* vaikka keskiviikon jälkeen ei ruokahalu ole ollut ihan ennallaan vielä..heh..
On tässä tullu taas tekstailtua erään ihmisen kanssa, mikä tuntuu TOSI tyhmältä ja turhauttavalta mut toisaalta ihan kivaltakin. Elämä on niin ihmeellistä..

Minulle tuli Jack Sparrow pakkomielle katsottuani Pirates of the Caribbean II ja lainasin Miialta sen ykkösosan niin katoin senkin uudestaan :P oli kyllä aika hyvä tuuri, kun eilen meidän piti mennä viemään kamaa kämppään mut ei sitte mentykkää ni mietin et mitä ihmettä mä teen tän illan..no sit aattelinkin et no mä käyn vuokraa ärrältä sen Piratesin ykkösosan, mut sit muistin et meijän dvd-soitin on rikki..no sit soitin sinne ja kysyin et onko niil vhs:ää siitä vuokralla nii kaikki vhs:t on otettu pois vuokralta..no sit soitin maaritille mut niillä ei oo sitä..soitin kaisalle mut niil on vaa dvd..soitin Miialle ja se sano et niillä on se vhs:nä ja se oli just sillon porukoiden luona täällä Kurkiniemessä ja se videokin sattui olemaan niillä kotona eikä sen kämpillä Kivelässä joten minäpä polkaisin nopsaan ja ostin samalla kioskilta suolatikkuja :D ja katselin sen sitten iltani ratoksi. Oli mukavaa. Löysin jo netistä pari hyvää kuvaakin tuosta piraatista mitä vois piirrellä ;)