Konffa on sit ohi. Oli mukavaa, oli tylsää, oli väsynyttä, oli pirteetä. Sosiaalikänni :D Oli kyl kiva hengata Sinin kans. Se on aina niin piristävää seuraa. Koitetaa Wuutorin kans päästä käymää Hankoon joskus parin vkon päästä.
Oliskohan konffasta mitään mainittavaa..no lauantaina oli mielenkiintosta mennä illan kokouksee ei-uskovan tyypin kans joka pyöritteli päätään siel et en oo koskaan nähny tällasta, kun ihmiset ylisti ja lauloin ihan innoissaan. Ja oli sillee et osaatko sä nää kaikki biisit niinku ulkoo :D Se ei usko Jumalaan, oli hyvä ku Liisa sit kysy et "siis pidätkö sä näitä kaikkia ihmisiä täällä ihan tyhminä??" ja se vastas et "no en tyhminä..mut omaperäisinä." Oli kuulemma "erilainen juhannus". Sen kyllä uskon.

Ja meillä on kämppä!! JEEE. Se on hyvällä paikalla, halpa, melko iso ja ihan siisti. Ainoa miinuspuoli on varmaan se että keittiöstä menee ovi vessaan :P jotain niin idioottimaista. Kun sinne vessaan menee ovi eteisestäkin, niin miks pitää vielä keittiöstäkin?
Melkeinpä toivon etten sais sitä opiskelupaikkaa yliopistosta, voisin mennä töihin ja koittaa koota bändiä jonka kanssa vois sit vapaa-ajalla soitella. Jos opiskelee niin paljon vapaa-ajastakin menee siihen, töissä tarvitsis olla vaan osan päivästä ja lopun aikaa saisi tehä mitä tahansa. Mut kyllä mä sen paikan otan jos saan. Opiskelussa ois kyl se hyvä puoli, että sieltä sais aika varmasti kavereita. Sellasta. Katsellaan :)