Tässä sitä ollaan. Ajattelin joskus että en varmana ala tänne mitään juttujani kertomaan, mutta päätinpä kuitenkin. Johtuu kenties hetkellisestä tekemisen puutteesta..(?) Noh, ei se mitään. Voi olla etten paljon kirjoittele, tai sitten kirjoittelen yllättävän paljon, tai jotain siltä väliltä. Katsotaan.

Tässä on nyt kuunneltu muutama päivä putkeen Poets of the Fallin uusinta levyä, siis Carnival of Rust. Se oli myyty jo ensimmäisenä julkaisupäivänä klo 15 mennessä loppuun täältä musiikkiliikkeestä, wou :) Olin ylpeä pojista. Piti sitten mennä ostamaan sokkarilta, käyhän se niinkin. Täytyy sanoa että tämä bändi on kyllä seuraava rakkauteni, oon luullu ettei musiikissa sellaista voi Savage Gardenin / Darren Hayesin jälkeen tullakkaan. Mutta yllätyksiä tapahtuu :) Positiivisia sellaisia. Nyt koitan vain päättää kumpi levy on parempi, Signs of Life vai CoR. Hmm..Liian vaikeaa kyllä. Omalla tavalla molemmat niin mahtavia, CoR on aavistuksen rankempaa ja rokimpaa, mutta joka biisissä on sanomaa ja melodiaa. Ja tietysti joukosta löytyy niitä balladejakin :) Ja kuunnelkaapa Sorry go 'Round jos jostain saatte käsiinne, se saa jokaisen varmasti vähintäänkin hilpeäksi :D "Rock n' roll staaaarrrrr!!"

Lukion loppu jännittää, on vielä epävarmaa että saako niitä kursseja kaikkia suoritettua. Tai no oikeastaan vain se kuvis on niin ja näin, muut kyllä hoituu. Toivon ja rukoilen että saan jostain sen tarvittavan sisun mikä tähän hommaan nyt tarvitaan.
Parin viikon päässä häämöttääkin se mitä tässä kauan odotettu, eli Englantiin :) 4 päivää siellä sitten hillutaan, 2. päivä toukokuuta klo 19 (klo 21 Suomen aikaa) ollaan sitten toivottavasti Sheffield City Hallissa odottelemassa Darrenia lavalle. Kiitos muuten kyseiselle ihmiselle, joka kanssani matkaan lähtee, toivotaan et tulee kiva reissu, ja varsinkin konsertti ^^

Pitäis mennä nukkumaankin, mut eihän tuo kello toisaalta ole kuin kohta 12. Ja jos menen sänkyyn niin kuitenkin soitan vaan Poetsia ja haaveilen jostain kaukaisesta tulevaisuudesta, missä on hämyinen ilta ja tuulenvire kutittaa kasvoja. Asfaltti tuntuu tasaiselta jalkojen alla ja ilmassa tuoksuu jokin kaunis ja kesäinen. Kaukaa kuuluu autojen ääniä. Eli sama jäänkö tähän vai menenkö sänkyyn.

Tämä tältä illallalta, tai no ennemminkin yöltä..kuulette minusta vielä.