Ylitylsä otsikko :S on sentäs tapaninpäivä :F

Käytiin äsken kävellen R-kioskilla, koko muu porukka paitsi iskä. Se yritti eka houkutella johonki joulukonserttii, kukaa muu ei jaksanu lähtee :D Lähti sit itekseen.

ÄRRRHHH fucking läppäri kun aina käsi osuu johonkin ja sitten koko hemmetin teksti pyyhkiytyy! No, otetaan alusta.

Käyty taas ammatinvalintakeskusteluja, niinkun aina, kun ollaan kaikki kotona. Taneli tähtää piirtäjäksi, Jannesta päätettiin muovata arkkitehti, meikäläinen...öhh....Laura on ainut, joka on saanu elämälleen jonkun pohjan :D Se on siis sairaanhoitaja. Kyllä sitäkin kiinnostais joku muu ala ehkä enemmän, mutta on kuulemma nyt tottunut siihen rahantuloon, ettei tiiä haluaako riskeerata sitä. Voisin nyt mainita kaikkien iät, jos joku ei vielä tiedä: Laura 29, Taneli 27, Janne 25, minä 20.

Janne opiskelee matikkaa yliopistossa ja käy töissä pesulassa, se tossa sanoi että "on kyllä kunnon sellasia elämän epäonnistujia siellä töissä" Sitten Taneli: "Niin on minunkin työpaikalla. Mutta minä oon ainut siellä, joka tulee vielä onnistumaan" :D (Taneli siis töissä työttömien yhdistyksen keittiöllä, treenailee piirtämistä vapaa-ajallaan.) No mä ainaki toivon, että se nyt sais ammatin tuosta piirtämisestä, kun se on niin innostunut siitä. Tanelista vois muuten nyt kirjottaa enemmänkin :D

Sitä ärsyttää se tradenomikoulutus, kävi sen ihan turhaan kun ei se ala kiinnosta sitä yhtään. Ollaan Tanelin kanssa aika samanlaisia, ei oikein nähdä mitään muuta vaihtoehtoa kuin tehä elämässä sitä, mikä oikeasti kiinnostaa. Aivan sama, paljonko se vaatii. Tanelin koottuja puheita nyt loman ajalta:
"Joku sellanen valvojan homma vois olla ehkä ihan ok. Seurais jostain monitorista ja painais nappia, kun pitää nostaa silta. Jos ei saa luovaa ammattia, sellanen ois ehkä ihan siedettävää."

Keskustassa ootettiin poikien ja Millan kanssa pihalla, kun äiti ja Laura oli ärrällä. Joku nainen tuli lepertelemään Millalle ja kysyi: "Mikä terrieri tää on?" ja jotain jutteli. Sit kun lähti siitä niin Taneli:
"Kunnon ekstrovertti.."

Voisin muuten alkaa pitää kirjaa näistä poikien puheista, niitä on hauska laittaa ylös. Janne-palstan tarvitsee erikseen.

Niin joo, ja totesin tossa että on selvä jakauma meidän sisarusten välillä, että Janne ja Laura on selvästi enemmän saanu geenejä äidin puolelta, ja minä ja Taneli isän puolelta. Tasajako Sinnemäkien ja Pesosten kesken. Äiti oli ihan samaa mieltä.

Nyt pitää mennä kattoo leffaa. Höhö!