..Täällä on vähän niinku kaisan syndebileet menos. Ihmepoppoota :P Taneli joi 7 kaljaa, oksenti ja sammui..Oon juomassa vasta neljättä kaljaa..vai kolmatta..en muista..no kuiteski. Eli en oo yhtää kännissä. Ois kyl toisaalta helmi lähtee raatikselle tms :P

Viikon päästä on MN ja pikkasen ootan sitä! oikeesti ihanaa mennä sinne..
Olin lohjalla tän viikon (su-pe) Ville toi mut jklään aiemmin illalla ja lähti sit takas Lohjalle ajaa...maksoin bensat koska sillä on nii heikko rahatilanne, mut aika pientä se on jos se on ajellu tätä väliä jo nii monesti ja se viel joutu lähtee melkee heti takas..hyvä ajaa 340 kilsaa ja sit lähtee ehkä puolen tunnin päästä takas ajaa saman matkan..mut se oli luvannu viiä veljen tampereelta tänää lohjalle ja aamulla auttaa siskoo muutossa nii onhan lupaukset pidettävä. Joskus melko pian sen pitäis olla jo takas kotona, se lupas lähettää viestin sit ku se on siel..jos ei ala viestiä kuulua puolen tunnin sisää ni sit mä kyl soitan sille, muuten meen sekasin huolesta. On nii pimeetä ja hirvet liikkuu..
Jaa mitäs muuta....
Kivaa olla taas kämpillä :) ikävä oli joutuu taas eroo villestä mut vähintää yhtä kivaa oli tulla takas kämpille..oli iha äly ikävä kaisaa, kämppää ja mihaita ;D lollo. voi tätä elämää.
Vähä me ollaa kaisulin kans naurettu sitä et me oikeesti vaa jumitetaa tääl kahestaa eikä tehä mitää ja silti meil on iha äly kivaa :D useimmat varmaa luulee et vaa kauheet bileet aina käynnissä ja ollaan kaupungilla ja pidetää hauskaa ja tavataa uusia ihmisiä, mut asia ei tosiaankaa oo niin :D Normaali viikko menee näin:
ma-pe aamut kaisa menee kouluun, mä nukun ehkä 13-15 asti ja sit ku kaisa tulee ni molemmat vaa jumittaa :D sit ku toinen nostaa perseensä tietsikkatuolista nii toinen istuu siihe heti..ja sit katotaa jotai mihai videoita ja ihkutetaa sitä ja tehää jotai iha turhaa ja nauretaan turhille asioille. Ja puhutaa kaikesta. Ainaki miehistä..:D Joo..sit tulee viikon vakiosarjat aina iltasin ja ne pitää kattoo yms. ja sit kaisa alkaakin mennä jo nukkumaan, tai sit se ei saa unta ja sit velmuillaan toisillemme.. ja mä jään koneelle yleensä yöllä meseen, meen nukkuu siinä 01.00. - 09.00. :D tai sit meen vasta joskus seuraavana päivänä ja sit on rytmi sekasin..että näin meillä..
Et älkää luulko että tää on jotain tosi rajua ja siistiä rellestystä tää meininki täällä :D