Otsikosta ei sen enempää, biisi vain soi nyt taustalla.

Kävikin sellain että en ottanukkaan kuviksen kurssia vaan TET - kurssi raportin tekemisen. Uskonpa että tämä on aika paljon helpompi juttu. Mutta kun pitäisi kirjoittaa 1-2 sivua työpaikasta, työtehtävistä ja muusta henkilöstöstä..Miten ihmeessä saan kirjoitettua niin paljon fontilla 12?? Oon nyt kirjottanu jo kaiken mitä oon saanu aikaiseksi, jotain ihan turhia lurituksia sinne väliin vielä laittanu ja siltikin 1/4 ensimmäistä sivua puuttuu :F ääh. No vois koittaa että saako tuon mielikuvituksen vielä lentämään.
 
Tasan viikko niin suuntana on Helsinkin lenokenttä ja Manchester. Tuntuu epätodelliselta. Toinen kerta elämässäni kun lähen lentokoneella, ja ei ole ketään aikuista, argh :D no eiköhän me siellä selvitä, on mulla sentään sen verran fiksu matkakumppani :) Nyt pitäis vaan ennen matkaa ostaa uusi deodorantti, värjätä juurikasvu ja pyykätä kaikki lempparivaatteet, jos ne on likaisia. Ai niin ja pitäisi tietysti tehdä nuo kaikki kouluhommatkin :D Hehe. No eiköhän ne hoidu. Alkaa näyttää jo valoisammalta, varsinkin kun ei sitä kuvista tarvii tehä *huh* En vaan tajua miksi se opo ei voinut aiemmin sanoa siitä TET - kurssista, olisin varmaan tehny sen jo aikoja sitten! Tuli sitten lisästressiä tällekin viikolle. Jea.

Crash and burn :) kuulostaapa kivalta, eka kerta näillä himokuulokkeilla. Kohta tää isän läppäri on niin täynnä mun D, SG ja POTF intoiluja että se joutuu pian poistelemaan näitä täältä. Latasin muuten Hyyppönen Embuske jakson missä Poetsit on vieraana, aika hyvin vedetty Illusion & Dream :). Ja Marko näytti joltain reilu parikymppiseltä :D Joko se oli ajanu parran ylihuolellisesti tai sitten se oli meikattu jotenki ovelasti. Ihmeellistä.
Nyt vois koittaa jatkaa sitä TET hommelia. Kuullaan taas :)