Töissä taas :P Johanna ei oo vielä tullu vaikka sen pitäs tulla aina kymmeneen, onkohan se vanhalla kirkolla tms. Tässä aamusin ei oo oikeen ikinä mitään tekemistä, oon tehny jo kaiken mahollisen tähän mennessä..tarkistanu kävijät, imuroinu., lukenu sähköpostit..siinä ne sit onkin :D Kai ton näyttelytilan vois käydä tsekkaamassa vielä.

Taisin saada Jklästä itelleni soittokaverin :)) Homma kuulostaa ihan hyvältä ainakin näin etukäteen ajateltuna, se on vissii ihan osaava kitaristi kun se antaa kitaratuntejakin. Se halus alottaa jonku sellasen vähä popimman projektin kun se soittaa nyt jossain hevijutussa. Mä tietysti heti bongasin sen kun se oli Jklästä ja ilmotuksessa luki et kitaristi tarjolla ja tykkää soitella esim. "Dream Theateria, Vilkkumaata, Tiktakkia, Mr. Big:ä, Bon Jovia, Stellaa, Poets of The Fallia jne. "Sit kysyin et alottaisko se ihan uuden projektin vai haluaako se valmiiseen kokoonpanoon, niin kuulemma mielummin valmiiseen koska Jklästä ei meinaa uusille bändeille löytyä treenikämppää, mutta sitten se ite tuumikin että mitä jos jamiteltaiskin vaan akustisesti aluks sellain kitara-laulu meiningillä, ja juuri kun sitä ite ajattelin :D Nii ei tarvita treenikämppääkään. Sillä on ihan hyvä lähtee alkuun, kattoo sitten miten juttu etenee.

Luin eilen iltalehden horoskoopin, en oo lukenu mitään horoskooppia mistään tosi pitkään aikaan, ja arvatkaapa mitä siellä luki..Äh se sivu on näköjään jo kadonnut kun tilalle on tullut uusi..jotain kuitenkin lupaavaa ton suhteen :D No ei vais ei niihin oo uskomista, se vaan oli nii hyvä yhteensattuma..Jotain että aloitat rohkeasti jotain uutta ja se tuokin toivotun tuloksen..Se luki kyllä vielä selkeemmin että go for it :p

Tänään lähetään sit Maaritin kanssa sinne Hankoon, joten en tiä millon pääsee taas nettiin..ellei niillä sit oo siellä. Onneks äiti suostu rahottamaan mun menon :)

Johannakin tuli jo, pitäs mennä ny kattomaan et kaikki ok näyttelyssä. See ya :>