Nonii nyt on paljo kunnon musaa koneellakin :) vois vaikka kertoo jotain noista miehistä..huoh. niistä on kyllä harmia :D

No joo elikkä ralliviikonloppuna tapasin yhen pojan aika mielenkiintoisella tavalla ja tottakai menin ihastumaan..no samalla oli sitten jotain meneillään entisen kanssa vaikkei ollukaan, se oli vaan..jotain. No sitten entisen kanssa edettiin vähän pidemmälle jo suunnitelmissa ja olin itekkin sellain et tekis mieli kyl kokeilla taas jotain uudestaan..mutta samalla mua vaivas hirmuna se V kehen olin ihastunu ja mä en päässy vaan siitä tunteesta eroon. Päätin sitten että tapaan sen vielä kerran ja sain siihen luvankin, ja sen jälkeen sain päättää mitä haluun tehä..jatkaa entisen kanssa sitä kokeilua, että miltä tuntuisi taas olla lähellä toista, tai sitten lähteä V:n matkaan. Eikä välttämättä edes "matkaan" mutta kuitenkiain että tuntuis että en halua entisen kanssa jatkaa koska V herättää liikaa tunteita. Tai muuta vastaavaa..no mä sitten tulin pohdinnan jälkeen siihen tulokseen että en jaksa tehä niin isoo päätöstä että jatkaisin vaan entisen kanssa koska se on aina aiheuttanut niin paljon päänvaivaa koko hommeli, ja V kuitenkin vaan on sellanen että tuntuu että sitä haluis nähä viel monesti ja monesti ja monesti..Ja se tutustuminenkin jo oli sellanen että huhhuh :D pistää vähä naurattaa..
V siis tuli kaverinsa kanssa lauantaiyönä n. klo 3 Lohjalta, ajoivat sitten 300 kilsaa tänne keskellä yötä kun ei V saanu aiemmin ketään kaveria mukaan kun ei se jaksanu yksin lähtee ajamaan..ja ne ei ollu täällä kun 13 tuntia ja sitten ne lähti ajaa takasin sen 300 kilsaa koska sillä kaverilla oli muka kauhee kiire johonki..:F V ois kyllä jääny jos T ei ois hoputtanu. Et sellasta. Kai sitä pitää olla otettu kun tollasen matkan jaksaa ajaa ihan vaan 13 tunnin takia :) Oli kyl hyvä ku T sano että "vittu ku toi yks jankkas koko illan monta tuntia et nyt lähetään sinne niin en jaksanu enää kuunnella sitä, ni oli sit pakko lähtee" :D V kai ois tulossa nyt vkloppuna uudestaan, katsotaanpa miten sen asian laita sit on..

Lissullaki ois tuparit lauantaina, ois kyl kiva käydä V:n kans siel jos se nyt on tulossa edes. En kyl tiiä miten K jaksaa jos T ei tuu nyt mukaan, mut katotaa ny mitä vkl tuo tullessaan..on siihen sentäs vielä 4 päivää.

oh baby every day and every night..voivoi. on kyl sellanen tunne ettei tätä oo ollu pitkään aikaan. katotaa ny saako siitä nenilleen vai jatkuuko se niinku sen toivois jatkuvan. Mutta pää on jo pensaassa niin olkoon siellä sitten :D ois kyl K:n aika jo mennä nukkuu mut musta tuntuu et valvotan sitä ku oon täs koneella..se tos sohvalla istuu ja selittää jotai muovista ja lasista ja niiden kestävyydestä ja lämpöeristeistä.

Mut nyt lopetan kirjottamisen. Kiitos =))