En kuuntele mitään musaa joten huono otsikko tänään..

Mä en sit tajua joitain ihmisiä (tai no ihmistä tässä tapauksessa). Joko ne on idiootteja, katkeria (kuulemma ei..?), muuten vaan vajaa-älyisiä ( en usko) tai sitten ne on saanu vajavaista tietoa, jonka aukot ne on täyttäny mielensä mukaan ja vetäny siitä omat johtopäätökset. Kaikki nuo edellämainitut ominaisuudet on perseestä.
Ja sanoo sen harhaluulonsa vieläpä julkisesti. ( okei, kaikki ei tajua sitä salanimeä mutta eiköhän aika monet kuitenkin, ainakin niistä ketkä sitä blogia lukee), jotta kaikki varmasti näkevät miten kamala ja itsekeskeinen ihminen olenkaan. Jea. Tai itse ei ehkä pidä sitä harhaluulona koska on syöttäny itelleen niin paljon sitä "sä oot paska sä oot paska. vai että sellasta, aijaa, mä en kyl tiiä nyt ihan kaikkee mutta oot paska" , mutta mikä sitten kenenkin mielestä on tyhmää...  Mitä tuo sitten on, sitä Jumalan rakkauttako, mitä niin innolla aina ollaan kaikille tarjoamassa..?? Tätä blogia lukee joskus varmaan tasan 2 ihmistä jotka tietää nää asiat jo valmiiks, ja vaikka lukisi useampikin, niin ne ei tiedäkkään sitten että kenestä on kyse. Hyvä niin.
Ja sit "älä kommentoi mun blogia" mut tietää ite et luen sitä ja sit voi siellä sanoo mulle jotain, mihin ei anna mulle mahdollisuutta sano mitään. Ja nyt kun kommentoin, niin hänen mielestään olen varmaan julkea ja itsekäs kun vastustin kieltoa mitä olisi pitäny kunnioittaa. Reilukerho. No en tiiä mitä se on mieltä siitä et kommentoin, mut en usko että ainakaa hyvillä mielin..

Mut mut eiköhän tää tältä erää. Vois mennä antaa koiralle ruuan kun se tossa oven takana mouruaa. Oikeesti, välillä se kuulostaa joltain kollikissalta joka mourmour :D en tiiä miksikä tuota kutsuisi koirien kohdalla. Mongertamiseksi kai :P
Ainiin, huomenna on pääsykoe Jklän yliopistoon Suomen kieltä lukemaan. Ois kai sinne ihan kiva päästä, toisaalta jos pääsen, niin miten ihmeessä jaksan opiskella..lukiokin meni niin vasemmalla kädellä kun voi mennä. No se on sen ajan murhe. Ehkäpä se motivoisi enemmän, kun on sellainen aine mikä jopa kiinnostaisikin, eikä tartteis mitään matikkaa, fysiikkaa tai biologiaa siinä välissä..
Hyvää illanjatkoa kaikille :)