*jam jam*

Noni. Äiti kisko mut ylös jo yheksältä :O No ei se kiskonu itseasiassa, ku protestoin ja huutelin että en varmana nouse. No siinä kymmenen jälkeen soitin sit Kamanaan ja sovittiin tapaaminen ens maanantaille. Pitäs nyt päättää että hauanko kioskille vai en. Kyllähän mä haluaisin, mut kyydit probleema. No pitää nyt miettiä niitä vielä.
Olipa mielenkiintonen yö eilen. Tuli sit hieman tekstailtua. Kaikkee vakavaa ja ei niin vakavaa. Tuntuu hieman höntiltä.

Tänään Suomi - Kanada! Vähän kivaa :) musta tuntuu et tod.näk. me hävitää mut ei se haittaa. Pääasia ettei ruotsalaiset voittanu eilen ;)

Kyllä onkin mukavaa kun kesä tulee. Se tuntuu aina niin huolettomalta. Tässä Gigiä kuunnellessa ku aattelee kesää nii tuntuu et mikää ei voi olla huonosti. Konffa ja kaikki :) Ja kaikenlisäks Richie (Craig) on tulossa ehkä täs kesällä Suomeen, kenties Graemen tai sit jonku muun kaverin kans. Ois kyl aika huipee, on siitä nyt 3 vuotta kun ne täällä oli. Neki varmaa tykkäis konffasta, niin paljo ihmisiä ja kaikkee.

Että ku nukuttaa vieläki. Eikö äiti tajua että jos se kiskoo mut aikasin ylös nii en jaksa tehä mitää hommia mitä se päivän aikana mulle antaa. Se vaa luulee että on muka parempi nousta ajoissa. Ja kissankellot. No kai se ois jos ois menny kymmeneltä nukkuu. Mut eikö nyt pitäs nousta sen mukaa miten menee nukkuu, seuraavaa päivää ajatellen? Pidemmän päälle sitä aikaisin nousua sun muuta voi sitten harjoitella kun se oikeasti tulee tarpeelliseksi. Nyt pitäs aatella silleen että ku menee myöhää nukkumaa ni ei voi nousta aikaisin, koska sitten ei jaksa. Äitin pitäs mun antaa pitää oma rytmini eikä yrittää saada mua elää niinku se. Eli vanhanaikaisesti. Ei kaikkien tarvi nousta samaan aikaan vaikka asutaanki samassa talossa.

Jospa se nyt tältä aamulta. Sii juu later :)