Vois tästä lähtien sopia että otsikko on aina siitä biisistä mitä kuuntelen kun alotan kirjottamaan. Okey? :P

Noni, viimeyönä saavuttiin kotio reissusta, ja oli muuten aika kivaa =) Darrenski oli kyllä tosi huipe. En päässy koskemaan sitä niinkun ystäväiseni, mutta ei voi mitään. Tai no oikeestaan Darrenski läppäs sitä ite kädelle ku se ojenteli sitä siihen :P Aika unelmien täyttymys oli jo nähä se NIIN läheltä :o ja niin tuurilla. Kerrassaan järkyttävää. Se siis tuli siitä ihan vierestä ovesta sisään ja käveli siitä meidän eestä ohi ku se tuli sinne saliin :) Se ei siis tullu lavalle vaan käveli yleisön läpi lavalle. Aika mukava yllätys.Ystini oli niin söpö ku se oli ihan täpinöissään :D Ei siinä mitään mut ku se on poika :D Sen sydän tykytti tumptumptump hieman suloista :) Hihihihi.
Parhaalta kuulosti mun mielestä Love and Attraction, sitten I Want You ja sit varmaa Brake Me Shake Me. Niin ja kyl varmaan Darkness kanssa. Chained To You oli kyl huipe yllätys ^^ vähän olin ilonen ku senkin se lauloi. Creepin up oli lollis, ku se on aina vähä hassu. Heh.

Kaikki matkustamiset ja muut meni tosi hyvin, ei oikeastaan eksytty missään kertaakaan. Hostellin löytämisessä oli lieviä vaikeuksia, niin lähellä, mutta silti niin kaukana :D Sen siitä saa ku eivät laita tarpeeks isolla seinään tai oveen kylttiä.
Mitähän muuta sitä kertois. Hmm. No taksiseikkailuja tuli pari, ne oli ihan kivoja. Ja se yks kuski oli TOSI mukava. Kerron enemmän siitä jos joku sattuu jotain kysymään :P
Vika päivä oli tosi lämmin, oikeen läkähdyttävä. Kantapäihin sattu uusien kenkien takia niin piti kävellä sukkasillaan kaupungilla. Kokemus sekin.

Yäk olipas pahanmakuinen karkki.

Nyt vois lopettaa kirjottamisen. Ei enää tuu juttua :D Marja ja Olavi hakee mummon tänää ja ne jää yöks joten mun pitää siivota mun huone ku mummo menee sinne nukkuu. Döö :P
Hei hei :)