Dr. Albania kehissä..

Railakkaan torstai-illan jälkeen on tullut vietettyä melkoisen hiljaista viikonloppua. Tänään kävin kattomassa Juakse ko hullu - näytelmän Osuvalla, Emmi ja Samuli näytteli siinä. Oli ihan ok, mut ei mikään maailmaani mullistava näytelmä.

Nyt istun yksin kämpillä, nautin tuossa äsken yhden nallen. Voisin nauttia toisenkin, vielä joku hetki sitten ahdisti olla itsekseen, mutta nyt on ihan ok olo :) laulaminen ja musiikki auttaa kummasti. Ja nyt täällä haisee hernekeitto, mielenkiintoista. Eikun popcorni. Huih.

Ihanaa, kun huomaan edistyneeni laulussa. Tosi paljon! Kohta osaan jo oikeasti laulaa, pitää vaan saada tekniikka lihasmuistiin. Mutta laulaminen ei ole vaikeaa, kun sen vaan oivaltaa. Täytyy uskaltaa antaa äänen tulla, eikä pidätellä.

Ois pari esseetä tekemättä, ärrär. Saa nähä millon puristan ne itsestäni, ei niissä varmaan kova homma oo mutta jo viikon antanu niitten roikkua ni vaikee alottaa..joskus jos tulee joku tarmokkuuspuuska, niin sitten teen ne..huomenna ehkä, kun pitäis tehä muutakin koulujuttuja. Katsotaan.

Nyt tuli niin masentava biisi, että taidan vaihtaa sen.