Ääh musa ei toimi kun kone on vähän sökönä..vähän vaan..tää on nyt vikasietotilassa ja pääsee tällä nettiin kuten huomaatte, mutta musaa ei pysty kuuntelee :( pitää taas laittaa se viritys että laittaa mankan kiinni vahvistimeen. Se on ihan jees, mutta se kyl on rasittavaa että joutuu koko aja vaihtaa levyä ja koneella on kuitenki paljo sellasia biisejä mitä ei oo cd:illä..Taneli tulee vissii vkloppuna asentaa windowsin uusiks, en kyl tiiä oonko kotona jos lähen huomenna Villen kans Lohjalle. En tosin vielä tiiä että oonko lähössä, mutta se on ainaki tänää tulossa tänne. Tai ainaki eilen se viel sano et vois kyl lähtee ajaa vaikka joutuuki lauantaina jo joskus aika aikasin lähtee takasin, mutta tuottais kuulemma liian tuskaa oottaa ens vkloppuun :P kieltämättä..sikshän mä sinne Lohjalle haluisinki ku muuten ois vaan yks päivä Villen kans ja sille tulis 600 kilsaa "turhaa" ajoa..
Kaisaki tuli just Keuruulta ku se kävi siellä hieman turhaan :D niitten äiti oli tehny aika keljun tempun ja huijas sen tulemaan sinne, onneks tuli Liisan kanssa vähän puheeks jutut nii se paljastui..oikeesti aika inhottavasti tehty, se ei vaan varmaa haluu et Kaisa on täällä vkloppuja kun se ei voi yhtään kontrolloida että mitä se täällä tekee..mutta silti. Ois voinu olla ees rehellinen.
Jahas ja mitäs sitten..hmm..hömm..kämppä on ihan täynnä kärpäsiä. Mistähän niitäki tulee..

Jea bäkkärit setittää. Backstreet's back, oh right! lol. no ihan kivaa.

että ku mun elämä on oikeesti tapahtumarikasta :D ei oo oikeesti mitää kerrottavaa..tai no ois mutta jotain niin turhaa et ei jaksa. Tai no vois kertoo että käytii Lidlissä Lissun kanssa, sit mulla oli iha hirveet ostokset, ties mitä vessapaperia ja riisiä ja kanaa yms. ruokaa (no tiedetään, vessapaperi ei ole ruokaa), no sitten mulla unohtui kaksi lihaliemikuutiopakettia taskuun ja ne pilkotti sieltä ehkä sentin verran, se myyj huomas ne siinä kaupassa ja kysyi oikein että "missäs vaiheessa sä otit nuo lihaliemikuutiot taskuun?" ja olin sillee et "oho sori, ne unohtu :D" sit annoin ne sille ja sit se oli oikeen tuimana että "no unohtuikos muuta?" olin vaa et no joo ei unohtunu..onko se oikeesti niin tyhmä et ostan jollai 15 e ruokaa ni pöllisin kaks lihaliemikuutiopakettia..huhhuh.
nyt puhun villen kans ja se sanooki että ne tulee vasta huomenna jonku jannen kans..taas joku eri kaveri mukana :p lol. nyt pitää lopettaa kirjotus ku ei osaa puhuu yhtäaikaa phonessa. moemoe :)