Noniin, tulin porukoille muutama tunti sit. Joulua odotellessa..taneli tulee kai huomenna, janne aattona ja laura vasta joulupäivänä. Tässä on vähän tekemisen puutetta (niinkun täällä usein on), mutta noh..lenkillekään ei viiti enää mennä, ku on niin pimeetä. Pelottaa :S Huomenna vois koittaa tehä jonkun kiepin.

Mietin tässä kovasti, miten kivaa oiskaan olla samassa elämäntilanteessa kuin joskus 2005-2006. Oli vielä lukioo jälellä, asustin porukoilla ja kaikki oli niin huoletonta. Menin joka ilta tyytyväisenä nukkumaan kuunnellen D:n sulosointuja, ei tarvinnut vielä miettiä tulevaisuutta niin paljon, tai mitään muutakaan. Ihmissuhteet ei ollu satuttanu mua kovin pahasti (paitsi sillon teinivuosina) mutta ne nyt on taaksejääneitä juttuja, vaikka ne sillon tuntuikin kovin suurilta.

Mulla oli sillon yksi tosi tärkeä ihminen mun elämässä, sen oikeastaan tajuaa vasta nyt, miten tärkeä se oli. Koettiin ja tehtiin paljon juttuja yhdessä, jopa käsittämätöntä, miten hieno ihminen se on. Tai oli ainakin. Kai se on vieläkin, ei vaan olla tekemisissä niin paljon. Joskus ikävä niitä hengailuja, tai aika useinkin. Ois kiva teleportata vaikka päiväksi noille ajoille ja kokea, minkä verran erilaista se elämä oli. Nyt jälkeenpäin kaikkea ei oikein muista. Tässä nyt yritän kuunnella Darrenskin Spin-albumia, kun se auttaa muistamaan ne ajat :P
Harmittaa sekin, että tullu kaikkee uutta musiikkia D:n lisäksi, että tuntuu, ettei se oo enää niin selkeästi se ykkönen. Yritän kuitenkin sinnitellä, ettei kukaan vie sitä paikkaa siltä!

Aika syvällistä avautumista muuten, pitkästä aikaa..