Piti laittaa ihan varta vasten winamp päälle ettei ois taas tullu tylsä otsikko.

Oon Keuruulla :) mukavaa taas. Heitettiin M:n kanssa eilen ajelulenkki, oli melko kivaa pitkästä aikaa. Tänään tai huomenna pitäis kattoa DH dvd. Huuu.
Värjäsin yhet farkut mustaksi, niinku ne aiemmat legendaariset. Lahkeita vielä lyhyemmäksi, ja muutama kilo ois hyvä saada pois ennenku alan niitä käyttämään :D Muutenki pitäis laihtua, en tajuu miks läskistyn vaan vaikka syön ihan normaalisti, tai vähemmän jopa kuin normisti nainen sais syyä. Jotain 1500 kcal päivä tai alle vedän yleensä. En tajua.

Vatsa alkaa olla kunnossa. Oon vetäny pepsi maxiakin ihan normaalisti eikä oo tuntunu missään :) ehkä ne maitohappobakteerit toimii tosiaan, tai sit kun stressi on vähentyny. En tiiä, mutta ihanaa on.

Ei oo mitään asiaa :F
Ainiin, MN:ään lähetään parin viikon päästä. Minä, Wuutor, L ja K :) kiva pitkästä aikaa. Viime vuosi jäikin välistä. Ja K:n 18v bileet viikon päästä :o :o :o kamalaa :D aika on hurahtanu kyllä..sit jo päivällä istuksimaan vähä jonnekki ;) pitää vaan kattoa että rahat riittä hihi. budjetti päässy lipsumaan välillä..

Pojat, Ville ja joku kajaanihemmo muuttaa yhteiseen kämppään Puistokadulle :o ihan sairasta :D mitä siitäki tulee..mielenkiinnolla kyllä sit meen kattomaan et millanen luukku niillä on..joku 120 tai 140 neliöö tais olla, ainakin jos muistan äitin puheet oikein. Lol.

Ja Panu, sä voit kyllä suksia kuuseen! \o/